• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Forsvarsspiller bliver i Silkeborg: 1. Division var ikke aktuelt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-spilleren Simon Skou Jakobsen fra Silkeborg kommer ikke til at skifte klub i dette transfervindue. Der var interesse, men SIF-forsvareren takkede nej.

Af Kenneth Jensen

Når transfervinduet lukker natten mellem mandag og tirsdag, er forsvarsspiller Simon Skou Jakobsen fortsat at finde i Silkeborg IF.

Centerbacken, 28 år, er i gang med en svær tid hos hjerteklubben, hvor Kent Nielsen lige nu prioriterer andre fok i det centrale forsvar.

Derfor har tankerne fløjet rundt i hovedet på Simon Skou Jakobsen, og han var sådan set også klar til at skifte til en anden dansk Superliga-klub. Men det skifte blev ikke til noget.

Søndag var der så konkret interesse fra en klub i 1. Division, men det var ikke så interessant for Silkeborg-spilleren.

- Der kom noget i går, ja, men det skulle være et skridt ned, da det var en klub i 1. Division. De kunne heller ikke tilbyde mig en løn, som den jeg får nu, så det er ikke nu, jeg skal tage det skridt. Jeg er glad for interessen, men det er ikke aktuelt, siger Simon Skou Jakobsen til tipsbladet.dk.

Den 28-årige stopper har spillet hele sin karriere i SIF, men en plads på bænken det meste af denne sæson har betydet, at han har overvejet sine muligheder. Og han troede i sidste uge, at han skulle væk.

- Der er ikke noget, jeg hellere vil end spille i Silkeborg, og en af mine drømme er at spille hele karrieren i klubben. Det kunne være fedt. Men sådan som det er gået de sidste uger og med de beskeder, jeg har fået, har det da været lidt interessant, når der er kommet en henvendelse. 

- Den klub, der var interesseret, var en Superliga-klub. Den henvendte sig i starten af vinduet, hvor jeg sagde nej, fordi jeg ville give den en skalle i Silkeborg, selv om det så ud til, at jeg ikke kom til at spille. Der kom så en henvendelse fra klubben igen for en uge siden, og jeg troede faktisk, at jeg var på vej væk, men klubben endte med at meddele SIF, at det tidligst kunne være til vinter, hvis det skulle blive til noget, så det blev aldrig konkret, siger Simon Skou Jakobsen.

I stedet giver han den nu en skalle i SIF, hvor han håber på at kunne presse sig på holdet igen. Ligeså vel som man hurtigt kan ryge af holdet, kan man også komme på holdet, er tanken fra stopperen, der fik sin debut tilbage i 2009. 

Han vil gøre op med sig selv i løbet af efteråret, om han skal have en agent og søge et andet sted hen til vinter eller til sommer, hvor hans aftale med SIF løber ud. Sikkert er det, at han ikke skal på et stort udlandseventyr denne gang, da hans kæreste er flyttet til Aarhus for at bo sammen med Jakobsen og stadig har et par år igen af studiet.

- Nu glæder jeg mig bare til at få ro på igen, for der har kørt mange tanker i mit hoved den sidste tid, siger stopperen.

Simon Skou Jakobsen har spillet fire kampe indtil videre i sæsonen, men har på det seneste set Dennis Flinta og Jeppe Spliid Gertsen danne makkerpar i det centrale forsvar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus