Glad David Nielsen fik testsejr: De unge imponerede mig voldsomt

AGF fik en sejr på 2-1 over Viborg FF i årets første testkamp, og David Nielsen var glad for at se sine spillere i aktion.

Superliga-klubben AGF startede 2020, som 2019 sluttede. Med en sejr.

Det skete, da klubben vandt med 2-1 over Viborg FF i sæsonens første testkamp.

Målene blev sat ind af Patrick Mortensen i første halvleg og Nicklas Helenius i anden halvleg, mens det var Jeff Mensah, der stod for reduceringen et par minutter før tid.

AGF-træneren var især glad for det, der blev leveret i anden halvleg, hvor der var mange af klubbens unge spillere på banen.

- Vi begynder et rigtigt fornuftigt sted med indsatsen i denne kamp. Begge de hold, vi sendte i kamp, havde stor lyst til at spille. De unge spillere i anden halvleg imponerede mig voldsomt. For dem var det godt at blive matchet mod et mere voksent Viborg-hold. Jeg synes, at de unge spiste sig fint ind i kampen, siger David Nielsen til Jyllands-Posten.

AGF's næste opgave er en kamp mod AaB - den kamp spilles på tirsdag.

Holdet fra Aarhus ligger nummer tre i Superligaen.