• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Glen Riddersholm: Det var en fejl at komme til FCM-træningen

Glen Riddersholm: Det var en fejl at komme til FCM-træningen
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Glen Riddersholm kan godt se i bakspejlet, at han aldrig skulle være dukket op til FCM-træningen efter sin egen opsigelse, men at klubben aldrig har henvendt sig til ham om problemer.

Af Oliver Okstrøm

Glen Riddersholms opsigelse i FC Midtjylland kom søndag morgen igen i fokus, da Politiken havde en artikel med Rasmus Ankersen, formand i FC Midtjylland, hvor der blev sendt skarpe angreb mod den tidligere FCM-træner.

Det fik Glen Riddersholm muligheden for at svare tilbage på i aftenens Onside på 3+. Her blev han stillet overfor de angreb, som Ankersen var kommet med. Men ligesom før, så ville Riddersholm ikke gå nærmere ind på, hvad der lå bag uroen og med Glen Riddersholms ord "gå ned på det niveau", da det ikke ville gavne FCM.

Læs også: Ankersen: Glen lavede en eftertackling efter opsigelsen

Han slog derefter fast, at det ikke var FC Midtjylland som klub, der var ude efter ham, men derimod et par enkeltpersoner, der ifølge Glen Riddersholm har følt sig presset efter hans opsigelse.

Alligevel kunne Glen Riddersholm godt se, at valget om at dukke op til en træning før FC Midtjyllands første kamp i Champions League-kvalifikationen, var en fejl.

- Det var måske en rigtig dårlig timing, fordi det nu bliver vendt og brugt i mod mig. Det er rigtig lang tid efter, jeg er stoppet i FC Midtjylland. Det ligger også lang tid tilbage, og jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke har set en eneste træning med FCM siden jeg stoppede. Jeg har valgt at respektere de aftaler, vi har haft.

- At jeg var der dén dag skyldtes, at jeg skulle se en U/19-kamp, hvor jeg parkerede i den fuldstændig modsatte retning. Jeg kommer forbi, og jeg stiller mig i et hjørne, så ingen af spillerne kan se mig. Men Jess (Thorup red.) kommer over, og så er der en fotograf, der tager et billede. Det var ikke for at sætte FC Midtjylland i et dårligt lys. Jeg var der bare som objektiv iagtager. Det var måske en dårlig beslutning, jeg traf den dag, siger Glen Riddersholm til TV-kanalen. 

Derudover mener Glen Riddersholm ikke, at FC Midtjylland har overholdt deres del af aftalen i forhold til, at man kontakter hinanden, hvis der er noget galt i forholdet mellem dem.

- Jeg synes, jeg har holdt mig til den aftale. Vi vidste, at medierne ville rode i sagen, så vi aftalte, at vi kunne kontakte hinanden, hvis der var noget. Jeg har kontaktet dem tre gange, uden at de har vendt tilbage - og jeg har ikke fået et eneste opkald. Jeg har netop sagt nej til Viasat om at være ekspert på Superligaen, fordi jeg synes det ville være en dårlig timing. Jeg har forsøgt at holde mig væk fra sådan en situation, siger Glen Riddersholm.

Til slut lød det klart fra Glen Riddersholm, at han ikke har fortrudt noget i forløbet efter og under opsigelsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus