FC Helsingør så lovende ud i Superliga-premieren, men det var ikke nok til at vinde første prøvelse mod Hobro IK.

FC Helsingør er klassens helt nye dreng i Alka Superligaen. Her skulle de for første gang nogensinde i aktion i landets bedste række, da Helsingør søndag gæstede Hobro IK. En kamp der i store dele så ud til at sikre en drømmestart, men de sidste 25 minutter blev dyre med to kasser imod og 2-1 sejr til Hobro. 

Et resultat der skaber ærgrelse og frustration i Helsingør, hvor spillet i store dele af kampen var til mere. Det mener holdets første målscorer Mikkel Basse: 

- Størstedelen af kampen er bestået. Vi spiller en god kamp, men det bliver lidt meget tju bang-fodbold, og det vinder de på. Jeg synes dog, at kampen er godkendt. Jeg er meget skuffet, fordi vi kommer foran, og ikke kan holde den. Vi har chancer til både nummer to og tre, så jeg er pisseskuffet, siger Mikkel Basse til Eurosport efter kampen. 

Han mener dog, at gæsterne har stor ære af debuten i landets bedste række: 

- Ja helt klart. I første kamp vil man helst ikke have en snitter, og jeg synes, at vi kommer herfra med stor ære i behold. Det var dejligt at komme på tavlen også, men det havde været federe, hvis vi havde vundet, udtaler Basse. 

I næste runde skal FC Helsingør for første gang i Superliga-aktion hjemme, når oprykkerne tager imod OB.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO