Hobro ydmyget af AaB

Det blev til en klar 5-0-sejr til AaB over Hobro søndag eftermiddag.

Det blev til en stensikker sejr for AaB, da de var på besøg hos Hobro. Efter kampen stod der 5-0 til AaB på måltavlen i et opgør, hvor Aalborg-klubben havde splittet Hobro-holdet ad gradvist i løbet af kampen.

For det var faktisk ikke sådan, at man kunne se den store forskel i de første 30 minutter af kampen, men så lavede Jesper Rask en stor fejl i forbindelse med et hjørnespark, hvor han tabte bolden, hvorefter Kasper Pedersen bragte aalborgenserne foran i kampen.

Herefter kunne det godt se ud til, at Hobro ville klare, at holde sammen på sagerne resten af første halvleg, men sådan skulle det ikke gå. Lige inden pause-teen slap Kasper Kusk fri i feltet, hvorefter han lagde bolden ind til Tom van Weert, der scorede på kanten af offside.

Efter pausen begyndte det at falde mere og mere fra hinanden for Hobro-holdet, og efter godt en time måtte Brix-Damborg forlade banen med en skade. Han er ofte en af de spillere, der fungerer som en slags lim på holdet, og det kunne ses, at han manglede.

Få minutter efter udskiftningen blev det 3-0. Igen efter et hjørnespark kiksede det hele for holdet, hvor AaB's Lucas Andersen lykkedes med at sparke hjørnesparket direkte ind, da en Hobro-spiller sparkede et stort hul i luften. Det snød Rask inde på stregen, som ikke nåede at stoppe bolden, før den lå over stregen.

Mens det lignede noget fra Mr. Bean, så var det bestemt ikke tilfældet ved 4-0-målet, hvor Tom van Weert virkelig åbnede op for godteposen. Han fik bolden inde i feltet, hvorefter han trak lidt tilbage via en tunnel på en Hobro-spiller. Næste trin var et brag af et spark, som gik direkte op i målhjørnet til 4-0. Stærkt gået af hollænderen.

AaB var selvsagt slet ikke færdige med at køre rundt med Hobro-holdet, og minuttet efter det fjerde mål, lavede man det femte, da Lucas Andersen slap alene igennem og sparkede bolden sikkert ind til 5-0.

Sejren betyder, at nu er på tredjepladsen, men det kan ændre sig med en Brøndby-sejr senere på søndagen. Hobro er derimod på sidstepladsen.

Næste AaB-opgave er mod OB, mens Hobro møder FC Midtjylland.