• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hylder stortalent: Han kan blive den nye Bjelland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngby Boldklubs talentfulde midtstopper Frederik Winther er blevet sammenlignet med Andreas Bjelland, og det kan Morten Bruun godt følge.

Af Ole Hoffskov

Lyngbys 18-årige midtstopper Frederik Winther har været på banen i 14 Superliga-kampe for de kongeblå i denne sæson, og det er en spiller, som mange har store forventninger til.

Det gælder også de to Discovery-eksperter Morten Bruun og Mikkel Bischoff. Lyngbys cheftræner Christian Nielsen har sammenlignet Frederik Winther med FCK's Andreas Bjelland, og den parrallel kan Morten Bruun godt følge. 

- Det er en stor fordel at være venstrebenet, for dem er der ikke så mange af. Det er det, der karakteriserer ham - hans tekniske kunnen, og at han er meget rolig, som han også selv siger, lyder det fra Morten Bruun, der derfor godt tør kalde Frederik Winther for en mulig ny Andreas Bjelland. 

Se hele indslaget om Lyngbys stortalent i videoen i toppen af artiklen. 

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.