• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Irriteret Randers-anfører: Større klubber har lettere ved at få ros

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Erik Marxen mener, at Randers FC fortjener mere ros sammenlignet med, hvad større klubber får for de samme præstationer. Det er "lidt irriterende", siger anføreren.

Af Anders Dehn

Vi skal end ikke en måned tilbage for at finde en tid, da Randers FC lå til nedrykning. Siden da har holdet vundet fire kampe på stribe, og nu er det strøget op på fjerdepladsen i Superliga-tabellen.

Samtidig er Randers et af de mest formstærke mandskaber, så der er al mulig grund til at rose kronjyderne. Det gør folk og fæ bare for sjældent, mener Erik Marxen.

Læs også:Bedrøvet AaB-træner: Vi tager det dybt alvorligt

- Jeg føler, at andre - og måske større - klubber har lettere ved at få ros og blive anerkendt, når de laver noget godt. Vi flyver under radaren hos mange, og det kan da godt være lidt irriterendesiger Randers-anføreren til Ekstra Bladet.

- Men væsentlig er selvfølgelig, at vi selv føler at tingene fungere, og at vi skaber resultaterne - blandt andet fordi, at vi har det supergodt sammen. Også uden for banenæ

Læs også:Stolt Thomasberg efter sejr: Vi bruger de forcer, vi har

Senest vandt Marxen og co. søndag eftermiddag 3-0 ude mod AaB, der ellers for få uger siden var blandt ligaens mest formstærke hold. Derudover har Randers slået AC Horsens, Esbjerg fB og Silkeborg IF i den seneste måned.

Næste udfordring bliver mod endnu et hold, for hvem det kører: AGF. Ærkerivalerne lidt mod syd vandt også søndag, 3-1 mod FC Nordsjælland, og kan fremvise en endnu mere imponerende sejrsrække. Den tæller seks kampe på stribe.

Det østjyske brag spilles på søndag klokken 16.

Læs også:Randers-keeper om hovedrolle: Følte ikke AaB kunne score

Læs også:Kusk efter nederlag: Hvis ikke vi kæmper, kommer vi til at tabe flere kampe