• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Jacob Friis ærgrer sig efter nederlag: Svært at kritisere spillerne

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Det var små fejl, som afholdt AaB fra at få point med hjem fra Brøndby Stadion, mener nordjydernes træner

Af Mikkel Sloth

AaB måtte søndag aften indkassere sæsonens tredje nederlag, da de efter en underholdende kamp tabte med 1-2 på udebane til Brøndby. Her havde gæsterne ellers flere gode muligheder, og derfor var træner Jacob Friis efter kampen ærgerlig over, at de ikke fik mere ud af kampen.

Det fortalte han efter opgøret ifølge Ritzau, hvor han samtidig pegede på, at AaB-spillerne faktisk leverede en god præstation mod de blå-gule.

- Det ærgrer mig, at vi ikke fik mere ud af vores anstrengelser, for vi havde godt med chancer og blandt andet tre skud på overliggeren. Det er svært at svine spillerne til efter sådan en kamp, for problemet var ikke holdpræstationen, men mere nogle små fejl i kampen, mener AaB-træneren.

AaB ligger nu på syvendepladsen med syv point efter seks kampe. De skal i næste runde forsøge at revanchere nederlaget, når der venter endnu en udekamp, denne gang mod AC Horsens.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus