• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Jens Stage hylder Rasmus Falk: Mere kan man ikke ønske sig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Falk har efterhånden fået en fremtrædende rolle i FCK-truppen. Jens Stage husker, at han var en af de første til at byde ham velkommen i sommer.

Af Anders Dehn

Da Rasmus Falk kom til FC København i 2016, var han hverken den samme spiller eller samme person, som han er i dag. Kun reservemålmand Stephan Andersen var allerede i klubben dengang, og Falk har efterhånden påtaget sig mere og mere ansvar. Det husker Jens Stage eksempelvis fra sin første tid i klubben, fortæller han til Ritzau.

Mens Falk har udviklet sig som spiller og har været både offensiv og central midtbane, angriber og kantspiller i begge sider, er han også vokset som person og som skikkelse i omklædningsrummet. Den nu 28-årige Falk tager simpelthen mere ansvar end tidligere.

Læs også:Falk var bekymret efter skotsk chokstart: Var svært at matche dem

- Ud over at være vores mest kreative kraft og åbenlyst en eminent fodboldspiller så er han en rigtig god fyr, der tager ansvar for os andre. Han var også en af de første til at lægge hånden om mig, selv om vi spiller de samme pladser, fortæller Jens Stage til Ritzau.

- Han sagde: "Jeg skal hjælpe dig med at falde til, og jeg skal også have det bedste ud af dig på banen. Hvis jeg får det ved at hjælpe dig med et eller andet - hvad som helst - så gør jeg det". Mere kan man ikke ønske sig.

Læs også:Optakt: Celtic FC - FC København

Rasmus Falks betydning for FC København kan også aflæses direkte i statistikken. Han har allerede spillet 30 kampe i denne sæson, og med mindre han er skadet, har karantæne eller skal spares, starter han inde.

Det gør han formentlig igen torsdag aften. Her gæster FCK Celtic Park i Europa League-returkampen. De danske mestre har 1-1 med fra det første opgør i Telia Parken, så de skal frem og score.

Der er kickoff til det opgør klokken 21.

Læs også:FC København uden overraskelser i truppen mod Celtic

Læs også:Jens Stage tænker ikke på tabellen: Vi skal have tre point uanset hvad

Læs også:Solbakken tager gerne en straffesparkskonkurrence mod Celtic

Superliga

LIVE: AGF foran ved pausen mod FCM

Hvis AGF skal hente FCK på Superligaens andenplads, kræver det point, når klubben hjemme møder FC Midtjylland søndag ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.