• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Jonas Borring: Jeg føler mig tryg i AC Horsens

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

33-årige Jonas Borring ser frem til den kommende sæson i Horsens, hvor han føler, at han har masser at byde ind med.

Af Martin Davidsen

Det er mere end 13 år siden, at Jonas Borring debuterede i Superligaen som OB-spiller, men fynboen er stadig en del af landets bedste række, hvilket han har været i hver eneste sæson siden 2004/05-sæsonen. 

Borring har været forbi flere forskellige klubber, men i vinter skiftede han til Horsens fra FC Midtjylland, og han føler sig godt tilpas i den østjyske klub, hvor han regner med at kunne gøre en forskel i den kommende sæson.

- Det gav mig et afbræk i foråret, at der var sygdom i nærmeste familie, men nu ser jeg fremad. Jeg føler mig tryg i AC Horsens, og jeg ser frem til at hjælpe holdet til succes i Superligaen. Med mine 1,93 meter rager jeg op i straffesparksfeltet, og jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med scoringer, også på hovedstød. Jeg har spillet 340 superligakampe og har været involveret i omkring 100 mål, enten som oplægger eller målscorer, siger Jonas Borring til Horsens Folkeblad.

Offensivspilleren er efterhånden en af Superligaens mest rutinerede spillere, men han føler sig ikke slidt. 

- Selv om jeg er 33 år, er jeg stadig frisk. Jeg har samme alder som Ronaldo, der lige har skrevet en fire-årig kontrakt. Jeg har haft problemer med lysken, men jeg har lært at passe godt på min krop. Jeg er ikke skadet lige nu, og jeg føler, jeg har en masse at byde ind med, siger Jonas Borring. 

33-årige Borring har kontrakt med Horsens frem til sommeren 2020.

Superliga

Mere Superliga

Fokus