• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Kamara kan sende to angribere væk fra Randers FC

To angribere kan være på vippen i Randers FC, efter at klubben har hentet Alhaji Kamara.

Af Ole Hoffskov

Randers FC præsenterede onsdag Alhaji Kamara som ny spiller fra den kommende sæson, og dermed får kronjyderne tilgang af en angriber, der i dette forår har bevist for Vendsyssel FF, at han evner at score mål i Superligaen. 

Tilgangen af Alhaji Kamara vil uden tvivl medføre, at Randers FC skiller sig af med nogle af de nuværende angribere. Som situationen er lige nu, står Randers FC til at have syv angribere i truppen til næste sæson. Det er selvsagt for mange.

Læs også: Randers-direktør: Vi har lægetjekket Kamara ekstra grundigt

Randers-direktør Søren Pedersen fastslog i sidste uge over for tipsbladet.dk, at Mikael Boman efter planen skal afskibes til sommer, og det samme gælder unge Marcus Mølvadgaard, der lige nu er udlejet til Hvidovre IF.

Han har næppe en fremtid i Kronjylland.

- Marcus har et halvt år tilbage af sin kontrakt og skal et eller andet sted have noget spilletid for at få gang i sin karriere igen. Det kan umiddelbart godt se svært ud i Randers FC, siger Søren Pedersen til Randers Amts Avis.

Hvis Marcus Mølvadgaard og Mikael Boman forsvinder i det kommende transfervindue, vil Randers FC have en angrebsbesætning bestående af Alhaji Kamara, Marvin Egho, Emil Riis, Kasper Høgh og Benjamin Stokke. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus