Klar til Superliga: FCK slog SønderjyskE i generalprøven

FC København slog tirsdag eftermiddag SønderjyskE med 3-1 i begge holds sidste test, inden Superligaen begynder igen.

Det tyder på, at FC København er, hvor holdet skal være, inden Superligaen begynder på ny. Tirsdag eftermiddag var SønderjyskE på besøg i Telia Parken, og testkampen endte med en 3-1-sejr til hjemmeholdet.

Kampens første scoring stod Rasmus Falk for, efter Mikkel Kaufmann havde snittet bolden videre inde i feltet. Alene med målmanden svigtede Falk ikke. Der var spillet 26 minutter på det tidspunkt.

Kort før pausen gik det stærkt. Mohamed Daramy scorede til 2-0, igen efter forarbejde af Mikkel Kaufmann, i det 45. minut, men kort efter reducerede SønderjyskE ved Anders K. Jacobsen.

Det blev såmænd også til 3-1 i første halvlegs overtid. Falk forsøgte at spille en bold på tværs af feltet fra FC Københavns højre side, men Stefan Gartenmann kom i vejen. Desværre for SønderjyskE-spilleren prikkede han den i eget mål.

Holdene formåede ikke at fastholde samme hæsblædende scoringstempo efter pausen. De scorede faktisk slet ikke. Derfor endte opgøret altså med 3-1 til FCK.

Dermed fik mestrene en fin optakt til den første Superliga-kamp efter coronapausen. Den står mod Lyngby BK på udebane mandag aften.

SønderjyskE møder Brøndby IF, ligeledes på udebane, om en uge.