To Suarez-kasser sender Atletico på førstepladsen

Med to mål i det sidste kvarter sendte angriberen Luis Suarez sin klub, Atlético Madrid, op på førstepladsen.

Det lignede længe et skuffende nederlag for Atlético Madrid ude mod Getafe i den bedste spanske fodboldrække.

Men det endte med en kneben sejr på 2-1 til de forsvarende spanske mestre, som scorede det sidste mål i overtiden. Begge mål blev sat ind af stjerneangriberen Luis Suarez.

Med sejren er Atlético Madrid oppe på førstepladsen i La Liga med 14 point efter 6 kampe. Real Madrid har 13 point for en kamp færre på andenpladsen.

Getafe havde bragt sig foran 1-0 med et mål i slutningen af første halvleg. Det var Getafes forsvarsspiller Stefan Mitrovic, der stod for målet.

Men i det sidste kvarter slog angriberen Luis Suarez til to gange og vendte dermed kampen på hovedet.

Uruguayaneren udlignede til 1-1 efter 78 minutter, og han slog til igen et minut inde i kampens overtid.

Dermed fik Atlético Madrid udnyttet et rødt kort til Getafe på yderst effektiv vis.

Getafes midtbanespiller Carles Alena blev vist ud efter 74 minutter, og Atlético Madrid formåede derefter at score to mål i slutfasen.