• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Mål-Pål klar til Superliga-comeback: Jeg er ikke helt i topform

Mål-Pål klar til Superliga-comeback: Jeg er ikke helt i topform
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sidste sæsons topscorer i Superligaen, Pål Alexander Kirkevold, kan gøre comeback i Superligaen på søndag. Han er ikke helt der, hvor han var sidste efterår, men han er glad for at komme i gang igen.

Af Anders Dehn

Det har været en frustrerende anden halvdel af 2018 for Pål Alexander Kirkevold. Hvor han i foråret kunne lade sig hylde som topscorer i Superligaen og skulle have brugt det som afsæt til et stort salg, har uheld forfulgt nordmanden de seneste måneder.

For det første mislykkedes det forventede skifte, blandt andet på grund af en skade, og siden har endnu en skadespause holdt ham ude fra 1. september til nu. Men så vendte topscoreren til gengæld tilbage med et mål.

Kirkevold scorede, da han og Hobro iK tabte 2-4 til OB i Sydbank Pokalen i tirsdags, og dermed er han klar til at gøre comeback i Superligaen, når Vendsyssel FF kommer forbi Amerikavej i Hobro.

- Det var helt vildt dejligt at få nogle minutter i benene. Det har kriblet i venstrefoden i lang tid. Jeg har været skadet siden juni, så det var bare rigtig dejligt at kunne spille igen, siger Pål Kirkevold, der endnu mangler lige for at ramme fordums styrke.

- Jeg er nok ikke helt i topform, sådan som jeg var for et år siden, hvor jeg var på landsholdet. Jeg er nok ikke helt der endnu, men jeg prøver at holde mig der, hvor jeg kan levere på et okay niveau, siger han til sin klubs hjemmeside.

Noget tyder på, at Hobro også godt kunne bruge sin topscorer. Holdet har scoret 15 mål i 15 Superliga-kampe. Det har kun Vejle Boldklub undergået.

Superliga

Mere Superliga

Fokus