• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Marcondes: Positivt at vinde 3-0 uden at ramme topniveau

Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes stod med blandede følelser efter sin debut for FC Midtjylland, som blev vundet med 3-0 over Lyngby BK.

Af Mads Bye Marboe

FC Midtjylland vandt søndag eftermiddag med 3-0 ude over Lyngby, og det var med en debuterende Emiliano Marcondes på banen i de første 70 minutter.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller stod for oplægget til Awer Mabils føringsmål, men han kunne godt have tænkt sig at score selv.

- Ja, det havde været perfekt med et lille mål, og jeg har også en okay stor chance, som jeg gerne ville have puttet ind. Jeg så den hele vejen, da jeg løb fremad, og jeg vidste, at Awer ville se min vej, så jeg var lidt ærgerlig over, at den ikke gik ind, siger Marcondes til FCM TV.

Marcondes var heller ikke helt tilfreds med midtjydernes præstation, selvom det i sidste ende sluttede med en overbevisende sejr til Brian Priskes mandskab.

- Jeg ville gerne have bygget lidt mere på, og selvfølgelig er det godkendt, at vi vinder 3-0, men jeg synes ikke, at vi rammer vores topniveau - og det er jo positivt, når vi vinder 3-0 og får lukket kampen, som vi har haft lidt svært ved tidligere på sæsonen.

- Man kan godt mærke, at vi lige mangler at spille sammen i lidt flere kampe. Nogle af drengene har jeg kun trænet med en eller to gange, fordi de har været med landsholdet, så de sidste kombinationer mangler lige, og jeg glæder mig bare til at træne hver gang.

Mikael Anderson og Erik Sviatchenko scorede også i sejren, som bringer FC Midtjylland fire point foran FCK efter københavnernes nederlag til Hobro.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus