• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Niels Frederiksen: Lige nu er kollektivet vores største styrke

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Efter flere store profiler forlod Brøndby denne vinter, er det nu kollektivet der skal føre de blå-gule til succes, mener holdets træner

Af Mikkel Sloth

Brøndby fik en fin start på forårssæsonen, da de på udebane vandt med 2-0 over OB. Her var det et hold med flere helt unge spillere, efter profiler som Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar forlod klubben i løbet af vinteren.

Brøndby-træner Niels Frederiksen var da også godt tilfreds med holdets præstation i sidste uge, og til klubbens hjemmeside fortæller han, at han inden opgøret tog en snak med spillerne. Han afslører også, hvad han ser som holdets største styrke lige nu.

Læs også:Aab uden målfarlige Kasper Kusk mod Brøndby - Okore tilbage

- Jeg sagde til spillerne inden OB-kampen, at det var én ud af mange kampe, og at den ikke ville være definerende for foråret. Vi leverede en rigtig god præstation, men jeg har også sagt til spillerne, at vi ikke har opnået noget endnu. Vores niveau afhænger af, om vi allesammen yder det maksimale, og vi fungerer som et hold. Lige nu ser jeg kollektivet som vores største styrke, og det har vi fokus på at italesætte overfor spillerne.

I morgen gælder det så AaB på udebane, og her forventer Niels Frederiksen en anderledes opgave end i seneste runde. Særligt én ting regner han med, kan gå hen at blive afgørende for kampens udfald.

Læs også:Retov har skruet op for fokus på standarder i Brøndby

- AaB kommer med et med aggressivt udtryk. De går lidt højere i presset, end OB gjorde det, og er generelt mere fremadrettede i de ting de gør. Jeg tror det bliver en kamp med højt tempo og intensitet. Vi skal være dygtige når vi har bolden, vi skal turde at spille, og spille ud af det tryk, som vil komme fra AaB, siger Frederiksen og fortsætter:

- Så skal vi være opmærksomme på omstillingsspillet begge veje, for jeg tror kan meget vel kan blive afgørende for kampen. Det bliver en livlig kamp, for det er lidt de samme dyder, vi også gerne vil se fra vores spillere. Vi skal være fremadrettede, aggresive og får løbet vores meter.

Det er kl. 18:00 søndag aften, at AaB og Brøndby mødes på Aalborg Portland Park.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Trodseffekt i Horsens?

Læs også:Optakt: AaB - Brøndby IF

Læs også:Børkeeiet opholder sig i Norge: Føler, jeg har meget at bevise i Brøndby

Fokus