• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Ny Randers-anfører: Kommer ikke til at råbe og skrige dobbelt så meget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Erik Marxen er ny anfører i Randers efter profilafgang, men det betyder ikke et højere decibelniveau fra ham. Snarere tværtimod, lyder det.

Af Nicklas Grodt Degn

Randers FC har måtte se to bærende kræfter forsvinde ud af truppen i løbet af sommeren. Nicolai Poulsen er taget til AGF og Jonas Bager til Belgien og det betyder også ændringer i det randrusianske hierarki.

Blandt andet er anførerbindet hoppet over på Erik Marxens arm. Men det betyder ikke nogen stor ændring i Marxens fysiske fremtoning.

- Jeg kommer ikke til at råbe og skrige dobbelt så meget nu. Snarere tværtimod. Før råbte jeg nok også lidt for at holde dem (Nicolai Poulsen og Jonas Bager, red.) lidt i skak, mens jeg nu måske nærmest skal tie mere stille for at lokke nogle andre ud af busken, siger Erik Marxen til amtsavisen.dk.

28-årige Erik Marxen har været i Randers FC siden 2015, hvor han kom fra AC Horsens.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.