• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

OB-midt var tæt på sjælden scoring: Kunne lige så godt være gået ind

Foto: Getty Images

Hvis nogen skulle have vundet mandagens Superliga-kamp, skulle det have været OB, mener Janus Drachmann, som selv havde et forsøg på overliggeren.

Af Mads Bye Marboe

I sin seniorkarriere, som tæller 344 kampe for AC Horsens, SønderjyskE, FC Midtjylland og OB, har Janus Drachmann blot fået netmaskerne til at blafre seks gange.

Måltotalen var midtbanespilleren lige ved at udbygge, da OB mandag aften fik besøg af AaB. Drachmann havde et forsøg på overliggeren, og med lidt mere held havde han bragt fynboerne i front.

Forsøget var et af flere til hjemmeholdet i første halvleg, og han følte også, at OB samlet set var det bedste hold i opgøret.

Læs også:OB tager et point efter tre nederlag på stribe

- Vi starter godt og er gode i første halvleg. Vi kreerer nogle okay chancer, og jeg rammer selv overliggeren, og den kunne lige så godt være gået ind, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Anden halvleg er mere jævnbyrdig med AaB lidt i teten efter den første times tid, men det bliver halve chancer. Skulle der have været en vinder, kunne det være os, men det er måske fortjent nok, at det bliver et 0-0-resultat og et point til hver.

Drachmann var særligt tilfreds med OB's omgang med bolden og evne til at finde mellemrum inden pausen.

Læs også:Bedst og værst: Vinden drillede i Odense

- Vores spil langs jorden er godt, og vi er gode til at finde mellemrum. Vi laver ikke de største chancer, men vi pressede AaB godt og drog fordel af en god vind i første halvleg. De var næsten ikke over midten. De har et enkelt skud på stolpen, men det er ikke en stor chance.

OB gæster FC København i den sidste kamp inden vinterpausen.

Læs også:Kadrii efter nullert: Der er fremgang for os

Læs også:Johnson Laursen fik længe ventet comeback: En forløsning

Læs også:Michelsen efter 0-0 mod AaB: Alt i Alt en fair nok point-deling

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus