• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Michelsen efter 0-0 mod AaB: Alt i Alt en fair nok point-deling

Foto: Jan Christensen // Getty Images

OB's træner Jakob Michelsen var tilfreds med et enkelt point mod AaB i en kamp, der var domineret mere af vejret end nogle af fodboldholdene.

Af Anders Friis Daugbjerg

Jakob Michelsen var helt okay med en "nullert" på hjemmebane mod AaB efter en svær periode med mange nederlag.

OB og Aab spillede mandag aften 0-0 i en fodboldkamp, hvor kraftig vind i høj grad var medvirkende til, at to hold, som normalt spiller flot fodbold, blev til en rodet affære.

På trods af de svære forhold sad begge mandskaber på en halveg hver - OB i første og AaB i anden. Men på trods af stolpeskud fra begge mandskaber, jamen så udeblev målene, men det er slet ikke så dårligt endda, mener cheftræner for OB, Jakob Michelsen:

Læs også:Vanvids-scenarium: Sådan kan Liverpool tåle at tabe

- Det er det næstbedste resultat (0-0, red.). Når vi ikke kan vinde, som vi rigtig gerne ville, så er det ikke så tosset at spille uafgjort og spille til nul efter en periode med tre nederlag og rigtig mange indkasserede mål, siger Michelsen til OB's hjemmeside og fortsætter:

Vi ville rigtig gerne have vundet, og vi gik efter sejren, og jeg synes vores første halveg er mere end godkendt. Jeg synes, vi spiller godt og skal være foran. Vi rammer undersiden af overlæggeren og har en fire-fem rigtig gode situatioener i mellemrummene, hvor den sidste stikning eller afslutning lige mangler den sidste kvalitet. Og ser vi bort fra deres ene skud på stolpen, hvor vi står og sover lidt på et indkast, jamen så er vi klart det bedste hold i første halveg, siger Michelsen.

Læs også:Liverpool cruiser videre i Premier League med sejr over Bournemouth

Med det uafgjorte resultat ligger OB nummer seks i Superligaen - den sidste plads som giver adgang til mesterskabs-slutspillet, og det glæder Michelsen, da man har mulighed for at indfri sæsonens mål i sidste kamp i 2019 mod FCK.

- Alt i alt en fair nok point-deling og et vigtigt point i vores bestræbelser om, at nå vores målsætning om at ende i top 6, siger Michelsen.

OB havde inden mandagens kamp tabt de seneste tre opgør i Superligaen.

Læs også:Hedlund om opholdet i Tyskland: Folk gik efter at skade hinanden til træning

Læs også:Økonomiprofessor kalder AaB's situation kritisk: Det er jo helt sindssygt

Læs også:5. december: Rasmus Würtz-salg var Lynge Jakobsens bedste handel