Edmundsson: Jeg har grebet chancen
2016-02-04 09:47
Foto: OB

OB's sportsdirektør Jesper Hansen har store forventninger til Jóan Simun Edmundsson.

Det var en interessant signing, OB præsenterede for en uges tid siden, da der blot manglede få dage af transfervinduet. 

Fynboerne har hentet den 24-årige færing Jóan Simun Edmundsson, der kommer til klubben fra Vejle, hvor han var en stor profil i efteråret. OB har man store forventninger til den nye spiller, der er kendt som en dygtig dribler.

- Det er en kreativ spiller, som kan tilføre os noget i  forhold til den del af spillet. Han er samtidig en arbejdssom spiller, hvilket vi også lægger vægt på. Det er væsentligt, at han både er løbestærk og også arbejder for holdet, og så kan han dække de alle de forreste pladser båder som angriber og kantspiller. Han skal tage det næste skridt i sin karriere, og det forventer vi, at han kan gøre hos os, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk. 

Jóan Simun Edmundsson har gennem længere tid været en profil i landets næstbedste række, og nu satser OB på, at færingen med tiden kan blive det samme i Superligaen.

- Vi har set ham i kampe for både Vejle og Færøerne, og det er en spiller med et interessant potentiale. Vi tror på, at han kan tage et step op til Superliga-niveau, og det er det, vi skal se ham gøre nu. Vi havde ikke hentet ham, hvis vi ikke troede på ham; det siger sig selv, siger Jesper Hansen. 

Jóan Simun Edmundsson har skrevet under på en kontrakt med OB, der løber frem til sommeren 2018. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO