• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Oliver Lund har respekt for SIF: De har den famøse kunstgræsbane

Foto: Getty Images

OB's Oliver Lund har planen klar til, hvordan den fynske defensiv skal få lukket ned for Silkeborg i mandagens kamp.

Af Oliver Okstrøm

Den sidste kamp af denne runde i Superligaen er mellem Silkeborg og OB, og for fynboernes Oliver Lund er der tale om en modstander, som han har en vis respekt for forud for kampen.

Det fortæller han i et interview på OB's officielle hjemmeside.

- Silkeborg IF er et godt spillende hold. De spiller god fodbold langs jorden, er gode til at kombinere og derudover har de en famøs kunstgræsbane, siger han og løfter sløret for opskriften til sejr:

- Vi skal først og fremmest komme ud med en masse energi og løbe mere end dem. Derudover skal vi dæmme op for deres possessionspil og være opmærksom på deres angribere, og så skal vi nok have en chance for at tage de tre point med hjem til Odense, lyder det fra Oliver Lund.

Endelig er han også glad for den støtte, som OB'erne har fået fra fans på både hjemme- og udebane, som betyder en hel del for ham og resten af det fynske mandskab.

- Der er mange, som er mødt op på Nature Energy Park og de forskellige udebaneafsnit, så supporten har været rigtig god. De bringer en masse stemning og støtter os, hvilket gør noget ved os inde på banen, og man kan blive lidt kulret af det forstået på en positiv måde, forklarer Lund.

Kampen mellem Silkeborg og OB spilles klokken 19, og den sendes direkte på TV3 Sport.