• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-boss: Aaquist er ikke en erstatning for Lobjanidze

Randers-boss: Aaquist er ikke en erstatning for Lobjanidze
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC oplever interesse for Saba Lobjanidze, men lejeaftalen med Mads Aaquist skal ikke ses som et udtryk for, at klubben er ved at sælge georgieren. Der skal et rigtig, rigtig godt tilbud til.

Af Anders Dehn

Efter sidste rundes kamp sagde Saba Lobjanidze, at han ikke vidste, om han stadig var Randers-spiller, når transfervinduet lukker. Forleden fulgte klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen, op med at fortælle, at der bestemt var interesse for spilleren, uden at der dog forelå et egentlig købstilbud.

Da Randers FC så i dag præsenterede Mads Aaquist som ny mand i lyseblå, kunne man få den tanke, at det var for at gardere sig for et salg af Lobjanidze, men det er ikke tilfældet. Det insisterer sportsdirektøren på.

Læs også: Randers-profil er eftertragtet: Måske sker der noget, inden vinduet lukker

- Jeg kan sige helt klart, at Mads Aaquist ikke er hentet ind som en erstatning for Saba Lobjanidze. Det er vores plan, at Saba skal blive i Randers FC i hvert fald efteråret ud, siger Søren Pedersen til Randers Amts Avis.

- Der skal komme et rigtig, rigtig godt tilbud for, at vi sælger Saba Lojanidze, og så skal det være med mulighed for, at vi kan hente en anden spiller ind. Der er klubber, som er interesserede i Saba, men der er ikke noget konkret, og vi satser på, at han også er i Randers FC, når transfervinduet lukker.

Læs også: Randers FC lejer Mads Aaquist i FC Nordsjælland

23-årige Mads Aaquist er lejet i FC Nordsjælland for resten af denne sæson, og der er desuden en købsoption i aftalen, som Randers kan udnytte, hvis opholdet bliver så succesfuldt, som parterne håber.

Lejeaftalen er Randers' anden signing denne uge, efter klubben i går hentede den østrigske angriber Marvin Egho til klubben. Dermed er kronjyderne færdige med at handle, slår sportsdirektør Søren Pedersen fast.

Superliga

Mere Superliga

Fokus