• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Randers-profil tilbage efter skadespause: Kunne mærkes på lungerne

Mikkel Kallesøe gjorde comeback i weekenden efter en længere skadespause, og det kunne mærkes på formen, selvom han blot spillede 15 minutter.

Af Victor Risager

I hele gruppespillet måtte Randers FC være uden en af deres profiler, da Mikkel Kallesøe døjede med en lårskade.

Til gengæld var Mikkel Kallesøe tilbage, da Randers i weekenden tog imod AGF i Europa Playoff-kampene, og her fik kantspilleren knap et kvarter på banen. Og den lange skadespause kunne mærkes på formen, fortæller Randers-profilen til amtsavisen.dk.

Kallesøe regner derfor heller ikke med at være helt tilbage i topform, før næste sæson sparkes i gang.

- Jeg har jo været ude i et stykke tid, så jeg kunne godt mærke det på lungerne, selvom jeg kun spillede et kvarter. Jeg prøver bare at komme i så god form som muligt inden sommerpausen, og så må jeg give den ekstra gas i ferien, så jeg er helt tilbage i form, når vi møder ind igen, lyder det fra Mikkel Kallesøe.

Randers’ cheftræner, Thomas Thomasberg, understreger samtidig overfor avisen, at Kallesøe ikke er klar til at spille 90 minutter endnu. Han vil dog ikke afvise, at Kallesøe får en plads i startopstillingen i returopgøret mod AGF.

Det opgør spilles søndag klokken 18.00 i Århus, og den samlede taber over de to opgør, kan efterfølgende tage på sommerferie. Vinderen skal derimod møde nummer fire fra Superligaens Mesterskabsspil. Efter det første opgør fører Randers 2-1.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus