Randers stjal et sent point i Haderslev

Der stod Sønderjyske på det meste, men Saba Lobjanidze dukkede op til sidst og sikrede Randers FC 1-1 mod Sønderjyske i det første opgør af play-off kampene om europæisk fodbold.

Sønderjyske var det bedste hold, men de formåede ikke at udnytte chancerne. Derfor kunne Randers til sidst stjæle et point, da de søndag spillede 1-1 i Haderslev i det første Europa-playoff opgør.

Det var fight fremfor flot spil, der prægede kampens indledning, og der skulle gå 20 minutter, før der første gang var optræk til en chance. Christian 'Greko' Jakobsen fandt Johan Absalonsen ved bagerste stolpe, men skarpheden manglede og bolden røg over mål.

Efter 37 minutter skulle hjemmeholdet dog komme på tavlen. Sønderjyske kørte en omstilling på Randers-spillerne, og her blev kronjyderne fanget helt ude af balance. Danny Amankwaa mosede sig i gennem i højresiden, og med en aflevering skråt tilbage i banen fandt han Christian ’Greko’ Jakobsen, der kunne bringe de sønderjyske værter i front.

Ti minutter efter pausen var hjemmeholdet igen farlige. Mart Lieder blev sendt afsted i dybden, men den hollandske angriber fik ikke sendt en afslutning afsted, inden Patrik Carlgren i Randers-målet var kommet ud og blokere.

Et par minutter senere var Sønderjyske igen på spil, da Marco Rojas sendte en stærk afslutning afsted fra kanten af feltet. Patrick Carlgren fik dog fint viftet bolden ud til et hjørnespark.

Selvom Sønderjyske vadede i chancer i anden halvleg, så skulle Randers FC få udlignet med ti minutter igen. Kevin Conboy sendte en afslutning afsted, og da den kun blev halvclearet, kunne bolden blive sendt indover igen. Her dukkede Saba Lobjanidze op og pandede udligningen i nettet.

Dermed fik Randers stjålet et point i Haderslev i en kamp, der ellers lignede en sejr til hjemmeholdet. Randers har derfor et fint udgangspunkt inden returopgøret om en uge.