Randers vågnede op til anden halvleg

Der var ikke meget flot fodbold de første 45 minutter i Randers, men efter pausen var historien en anden.

Randers var inden lørdagens opgør mod Vendsyssel ubesejret i fire hjemmekampe i træk. Omvendt havde gæsterne ikke vundet på fremmed græs i Superligaen siden juli. Det lignede derfor på papiret en oplagt hjemmesejr i lørdagens kamp.

Og det var da også hjemmeholdet, der satte sig på spillet fra start. Vendsyssels gameplan så simpel ud: Kontrastød og lange bolde fremad skulle være modsvaret til Randers’ offensive pres.

Efter 20 minutter var Saba Lobjanidze i en god position foran Vendsyssels forsvarskæde. Kantspilleren spillede dog en medspiller i offside i stedet for at afslutte på mål.

31 minutter var spillet, da Kallesøe slog et fladt indlæg skråt tilbage i feltet, som Benjamin Stokke fik sparket mod mål. Det var dog ingen sag for Flø i Vendsysselmålet at redde dét skud.

To minutter senere var det en helt anden, der var i fokus  - nemlig dommer Peter Munch Larsen, der ved en tilfældighed stødte sammen med en Randersspiller. Det gav ham et vrid i knæet og betød, at dommeren måtte blæse i fløjten og lade sig udskifte med fjerdedommer Mikkel Redder.

Kort før pausefløjt smed Kallesøe et nyt indlæg ind i feltet, men Alexander Juel kom først på indlægget og sparkede bolden væk.

Det blev også til en stor chance til gæsterne inden pausen. Et indlæg fra Lucas Jensen endte via en skidt retur fra Carlgren i Randers-målet i fødderne på Slavov, der dog snublede i bolden.

Første halvleg var i høj grad kendetegnet ved mangel på tempo. Men det blev der gjort noget ved i pausen. For det var et hjemmehold, der var som forvandlet i anden halvleg. Tempoet var meget højere og venstresiden, som hidtil havde været helt usynlig, var nu pludselig også med i spillet.

Efter 58 minutter gav det pote, da hjemmeholdet fik et frispark lige uden for Vendsysselfeltet. Det tog Saba Lobjanidze sig af og skruede den udenom muren og ind i målet helt ude ved stolpen.

Seks minutter senere fordoblede Benjamin Stokke føringen med en scoring bag om støttebenet og gjorde livet endnu mere surt for gæsterne. Flere mål blev det ikke til.

Hjemmeholdet sad fortsat på kampen igennem hele anden halvleg. Derfor var slutresultatet 2-0 heller ikke den store overraskelse.