2017-01-12 10:31
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsmålmand Frederik Rønnow fra Brøndby IF vil ikke tale meget om fremtiden, men målmanden kan mærke, at niveauet er til mere end Superligaen.

Den danske målmand Frederik Rønnow har holdt et flot og stabilt niveau i Brøndby, som hentede målmanden til klubben for halvandet år siden fra AC Horsens.

Keeperen har udviklet sig markant, og på banen har præstationerne været så gode i Brøndby, at han i efterårssæsonen fik landsholdsdebut og i alt fire kampe for Åge Hareides danske landshold.

Og næste skridt i udviklingen kunne meget vel være udlandet. I hvert fald har Brøndby hentet den norsk-ghanesiske keeper Adam Larsen Kwarasey i Rosenborg BK, og Rønnows agent, John Sivebæk, har også givet udtryk for, at keeperen skal sælges i dette transfervindue eller det næste.

Selv er Rønnow ikke så meget for at spekulere i fremtiden.

- Jeg er glad for at være her, men jeg kan også mærke, at når jeg er med landsholdet og spiller i Europa, kan jeg sagtens være med på et højere niveau end i Superligaen. Der er ikke så meget at sige andet, end at jeg er glad for at være her, og at jeg en dag har ambitioner om at tage det næste skridt, siger den 24-årige målmand og forklarer:

- Spekulationer kan man altid tænke over. Jeg forholder mig til konkrete ting, og lige nu skal jeg ind og løbe en test. Så længe jeg ikke hører noget konkret, gider jeg ikke forholde mig til det, for det påvirker mig ikke på en positiv måde. Nu er jeg glad for at være tilbage efter en god ferie, og der er masser af gode ting i gang her, siger han.

Målmanden har kontrakt til sommeren 2019, men det virker yderst usandsynligt, at han bliver i Brøndby så længe, når man tænker på, at han Brøndby har hentet Adam Larsen Kwarasey, der kommer med et flot cv og er en målmand, der har kvaliteter med fødderne.

- Jeg har kun læst det, der er blevet sagt (om Kwarasey, red.). Selvfølgelig har jeg talt lidt med klubben om konkurrencen. Jeg synes nu også, der var god konkurrence med Mads Toppel, og før havde var der en dygtig keeper i Andreas Hansen, der nu er i HB Køge. Sådan er det i denne verden - det tænker jeg ikke så meget over. Vi er konkurrenter, men vi skal også fungere i et team. Jeg glæder mig til at hilse og tage godt imod ham, som jeg selv blev taget godt imod, siger målmanden.

Frederik Rønnow skiftede for en pris på 3,5 millioner kroner tilbage i 2015, og derfor kan Brøndby meget vel stå til at score en klækkelig sum, hvis klubben sælger målmanden snart.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO