• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 5. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Femte spillerunde bød som sædvanlig, fristes man efterhånden til at sige, på sejre til FC København og FC Midtjylland, der allerede nu ser ud til at have besluttet sig for at danne parløb i toppen. Tre point var der også til AaB, Brøndby IF og OB.

Vi har som altid set nærmere på de individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 5. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Oliver Christensen, OB (1)
Den unge målmand spillede sin hidtil bedste OB-kamp, da han holdt nullet mod Randers FC fredag aften. Oliver Christensen imponerede især med en klasseredning på en afslutning fra gæsternes Kevin Conboy. 

Højre back: Karlo Bartolec, FC København (1)
Den tidligere FCN-back havde et fint sammenspil med nyerhvervelsen Pep Biel, og flere gange lykkedes det Karlo Bartolec at snige sig ind bag Lyngbys dybe defensiv. Kroaten assisterede Jonas Wind ved 2-0-målet.

Central forsvarer: Niklas Backman, AGF (1)
AGF er simpelthen bare bedre med Niklas Backman på holdet, og man må hylde svenskeren for at levere på et højt niveau fra dag ét. Mandag spillede midtstopperen sin første kamp i et halvt år, og han havde fuldstændig styr på tingene mod SønderjyskE. Hvor må de ærgre sig i Aarhus over, at Backman så ofte er skadet. 

Central forsvarer: Anton Skipper, Brøndby IF (1)
Brøndby-talentet har gjort et flot indtog på den største scene i dansk fodbold, og mod Hobro føjede han endnu en god kamp til samlingen. Anton Skipper er rolig og god med bolden for fødderne. Nyder tilliden fra Niels Frederiksen. 

Venstre back: Patrick Kristensen, AaB (1)
Det var en god oplevelse at være AaB-spiller søndag eftermiddag, og det gjaldt også at være Patrick Kristensen. I sin Superliga-kamp nummer 284 for nordjyderne var backen aldrig i problemer defensivt, og han havde overskud til også at bidrge offensivt. 

Højre midtbane: Frederik Børsting, AaB (1)
Frederik Børsting får generelt ikke noget ud af det i AaB, men det gjorde han i søndagens kamp, hvor AaB fejede gulv med Esbjerg fB og vandt 4-0. Den 24-årige midtbanespiller både scorede og assisterede i storsejren og spillede sin bedst kamp i lang tid. 

Central midtbane: Lucas Andersen, AaB (1)
Der er ingen tvivl om, hvem der er stjernen i AaB. Lucas Andersen skinnede om kamp med solen søndag eftermiddag, hvor han blev dobbelt målscorer for nordjyderne mod Esbjerg fB. Lucas Andersen har fastslået, at han spiller for et salg til udlandet, og det må være mange bejlere til den 24-årige kaptajn. AaB skal være glade, hvis han stadig er i klubben efter transfervinduets lukning. 

Central midtbane: Abu Francis, FC Nordsjælland (1)
FCN sendte først Abu Francis i aktion med godt en halv time tilbage mod Silkeborg IF, og det skulle de nok have gjort noget før. Francis gjorde en kæmpe forskel, da han kom på banen og havde flere farlige forsøg. Med lidt held i sprøjten kunne Francis have noteret sig for et hattrick - han måtte nøjes med et enkelt mål. 

Venstre midtbane: Edgar Babayan, Hobro IK (1)
Det var ikke på venstre midtbane, de bedste præstationer blev leveret i denne runde, men der var plusser i bogen til Edgar Babayan, der gjorde en fin figur mod Brøndby på trods af nederlaget. Hobro-profilen turde udfordre sin direkte modstander, og han slog et par fine dødbolde, som kunne have ført til mere.

Angriber: Jonas Wind, FC København (1)
En drømmeuge for Jonas Wind sluttede af på bedste vis, da FCK-kometen blev dobbelt målscorer hjemme mod Lyngby. Der er virkelig krummer i Jonas Wind, der gang på gang også imponerer med sine evner i mellemrummet mellem midtbane og forsvar. Wind kan meget mere end at score mål, og han kommer til at indbringe FCK mange millioner én dag. 

Angriber: Kamil Wilczek, Brøndby IF (2)
Der var mange dygtige angribere, der bød sig til i denne runde. Silkeborg IF's Skhodran Maholli gjorde sig især bemærket med en pragtkamp for Silkeborg IF, og store plusser var der også til den dobbelte FCM-målscorer Sory Kaba, men valget er alligevel faldet på Kamil Wilczek. Superligaens vel nok bedst afslutter scorede to flotte mål for Brøndby mod Hobro og har nu bragt sig i front på topscorerlisten. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus