• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Schmeichel hylder: Denne United-signing er helt fantastisk

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel kan ikke få armene ned over Daniel James.

Af plbold.dk

Det var Aaron Wan-Bissaka, der løb med prisen som Man of the Match i lørdagens sejr over Manchester City,  men han var ikke den eneste Manchester United-spiller, som leverede en stor præstation.

Spørger man Peter Schmeichel, så var Daniel James i virkeligheden den helt store helt, selvom hans navn måske ikke har fyldt i overskrifterne efterfølgende.

- Det kan godt være, at Daniel James ikke tager overskrifterne, men han var helt utrolig. Han jagtede alle bolde, var med i alle kontraangreb, mens han - på samme tid -  hjalp Wan-Bissaka med at dække op i højre side, siger den danske legende til Premier League Productions.

James var et relativt ukendt navn for de fleste, da han ankom fra Swansea sidste sommer i en handel værd £15-18 millioner.

Dengang var det ikke til at sige, om det var fugl eller fisk, Ole Gunnar Solskjær havde investeret i, men set i bakspejlet var den signing et stort scoop, mener Schmeichel.

- Han har spillet samtlige kampe denne sæson og han gør det godt. Det er en fantastisk signing, og han har spillet fantastisk, siger den tidligere Manchester United-målmand.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.