Se højdepunkterne: Frækt oplæg og fem mål i FCK-sejr i Lyngby

Se eller gense højdepunkterne fra kampen mellem Lyngby BK og FC København.

FC København halede mandag ind på FC Midtjylland i toppen af Superligaen, da københavnerne vandt i Lyngby, mens FC Midtjylland tabte hjemme til AC Horsens.

Ståle Solbakkens tropper fik således en god genstart på Superligaen, da de endte med at vinde hele 4-1 over Lyngby Boldklub. Længe så det dog ikke ud til, at det ville blive så målrigt i opgøret.

I første halvleg scorede Rasmus Falk kampens første mål, da han udnyttede en forrygende assist fra Mohamed Daramy og sendte bolden i mål. Den føring holdt indtil midten af anden halvleg, da Lyngby udlignede.

Efterfølgende skruede FC København imidlertid bissen på, og tre sene mål af henholdsvis Mohamed Daramy, Pep Biel og Karlo Bartolec sikrede alle tre point til Superligaens nummer to.

Se eller gense højdepunkterne fra opgøret i videoen øverst i artiklen.