Skive tæt på pokaloverraskelse mod Brøndby

Skive var tæt på at levere en overraskelse af de helt store, da de hjemme mod Brøndby var foran i den forlængede spilletid.

Det var et hold fra den bedste ende af Superligaen, der mødte et hold fra bunden af 1. division, da Brøndby gæstede Skive i pokalen.

Kampen var en kærkommen mulighed for Brøndby til at vaske weekendens nederlag væk, hvor de blågule tabte 3-1 ude mod Esbjerg.

Det skete dog ikke i første halvleg, hvor fansene på Hancock Arena på ingen måde blev forkælet med chancer.

I anden halvleg fik Brøndby så endelig hul på bylden, da Samuel Mraz bragte Brøndby på 1-0.

Herefter gik kampen en smule ned i tempo.

Bedst som det lignede, at Brøndby ville cruise sejren hjem, slog Mikkel Jespersen til fra Skive i det 83. minut og udlignet kampen.

Herefter lagde Brøndby et hårdt tryk på Skive, der forsvarede sig så godt, at kampen gik i forlænget spilletid.

Her blev der ikke scoret i de første 15 minutter.

Det gjorde der til gengæld i de næste 15. Først var det Skives Emil Søgaard Jensen der bragte hjemmeholdet tæt på den helt store overraskelse.

Overraskelsen udeblev dog, da Brøndby efterfølgende udlignede ved Andreas Maxsø og kort tid efter bragte sig foran på mål af Lasse Vigen.

Faktisk havde Skive bolden i Brøndbymålet i det 120. minut, men dommeren dømte korrekt offside.

Dermed kunne Brøndby ånde lettet op efter de i alt 120 minutter var færdigspillet.