Skov Olsen og Evander lynede i dramatisk deler på Heden

Der var drama for alle pengene, da FC Midtjylland og FC Nordsjælland mandag aften spillede 3-3. Andreas Skov Olsen og Evander blev dobbelte målscorere, da FC Nordsjælland samtidig kravlede ind i top seks.

FC Midtjylland missede muligheden for at følge med FC København i toppen af Superligaen, da de mandag aften spillede 3-3 på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Andreas Skov Olsen lavede et flot mål i første havleg, mens Evander udlignede med to scoringer på to minutter i anden havleg.

Paul Onuachu havde fået ophævet sin karantæne til dagens kamp, men der skulle blot gå fem minutter, inden han igen kom i en uheldig hovedrolle. Den store nigerianer hev Victor Nelsson omkuld i feltet, og så pegede Michael Tykgaard på pletten.

Den nykårede vinder af månedens spiller i Superligaen, Andreas Skov Olsen, blev sat til at tage straffesparket, og den unge skrapretter var sikkerheden selv, da han bragte gæsterne på 0-1.

Mindre end ti minutter efter kom FC Midtjylland dog på omgangshøjde. Mads Døhr Tychosen havde fået en sjælden startplads, og den greb han. Bolden dumpede ned for fødderne af en fremadstormende Tychosen på kanten af feltet, og der var ingen betænkningstid, da han hamrede den fladt i kassen til en udligning.

Det uafgjorte resultat holdt dog kun indtil det 35. minut, da Andreas Skov Olsen ville lege med igen. Den brandvarme angriber modtog bolden i venstresiden på kanten af Ulvenes felt, og der var ikke langt fra tanke til handling for den unge angriber, der på fornem vis bankede bolden ind i det fjerneste hjørne. Dermed kunne gæsterne gå til pause med en noget overraskende 1-2 føring.

Ti minutter efter pausen blev ondt værre for FC Midtjylland. Hjemmeholdet blev fanget i en kontra, og det gav Mathias Rasmussen god plads på kanten af feltet. Han fandt Mohammed Kudus tæt inde under mål, der bragte gæsterne foran med 1-3 via stolpen.

Det satte gang i et massivt FC Midtjylland-pres, og efter 70 minutter kom reduceringen. Et FC Midtjylland-angreb blev i første gang afvist, men returen endte ved Evander, der resolut bankede 2-3 målet i kassen.

Og blot to minutter senere kom udligningen også. Kian Hansen sendte sit varemærke af et langt indkast ind i feltet, og efter et lidt klumpspil endte bolden ved bagerste stolpe ved Evander, der kunne trille bolden over stregen til 3-3.

Ti minutter før tid skulle FC Midtjylland have bragt sig foran ved mere end en anledning. Mayron George missede både på frit mål og efter en friløber, og dermed så det ud til, at FC Midtjylland ikke ville få mere med end et enkelt point.

Det lykkedes ikke for FC Midtjylland at få scoret, og dermed er de nu tre point efter FC København i toppen af Superligaen. FC Nordsjælland kravler ind i top seks.