• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SønderjyskE regner med Kanstrup i foråret

SønderjyskE regner med Kanstrup i foråret
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Anfører Pierre Kanstrup kommer formentlig også til at spille i SønderjyskE i foråret.

Af Kenneth Jensen

Han er 27 år, anfører og holdets måske vigtigste spiller, men til sommer løber kontrakten med SønderjyskE ud, og spørgsmålet er, hvor fremtiden så ligger for den tidligere Brøndby-spiller.

Pierre Kanstrup er tidligere sat i forbindelse med danske klubber som FC Midtjylland og Randers FC, men han har udlandet som førsteprioritet, og det virker som en svær opgave for SønderjyskE at holde fast i den fysisk stærke forsvarsspiller.

Men klubben har ikke opgivet håbet endnu.

- Status er, at vi løbende har talt sammen, og vi har informeret om, hvad vi mener. Lige nu afventer vi. Det kan ende med to ting: Enten ender han et andet sted, eller også bliver han her. Vi har en forhåbning om at holde på vores dygtige spillere, men i og med at vi ikke har lukket noget endnu, og vi stadig er på dialogbasis, prøver vi at forberede os på den anden mulighed ved at se på, hvad der kan være af andre muligheder, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Pierre Kanstrup har spillet i SønderjyskE siden 2014, hvor han kom til klubben fra Fredricia, og siden har han bare udviklet sig til en stor Superliga-profil.

På SønderjyskE's hold er han ud over en stærk forsvarsspiller også en dygtig leder, og det vil være et stort tab, hvis klubben ikke kan holde på forsvarsspilleren. Omvendt er fodbold også sådan.

I januar-tilbud på Pierre Kanstrup kan måske friste, men SønderjyskE håber alligevel på at have Kanstrup i truppen frem til sommer.

- Det kommer an på prisen og dialogen med Pierre. Vi har hele tiden sagt, at vi er en sælgende klub, og skal han et andet sted hen, skal det økonomisk hænge sammen for os. Som det ser ud lige nu, er han som minimum her i foråret, siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE's transfervindue har indtil videre budt på et farvel til Emmanuel Okwi og Tommy Bechmann, mens Marko Mitrovic er kommet til fra Randers, og Teit Jacobsen er skiftet fra HB Torshavn.

Derudover har klubben mistet Marc Dal Hende og Janus Drachmann, men først fra sommer, ligesom Emil Scheel rykker til SønderjyskE fra næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus