• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE-spiller bliver hjemme fra træningslejr: Skal finde ny klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kees Luijckx er på vej væk fra SønderjyskE. Mens resten af truppen rejser på træningslejr, bliver han hjemme for at søge en ny klub.

Af Anders Dehn

Man kan sige meget om Hans Jørgen Haysen, men ikke at SønderjyskE's sportschef ligger på den lade side i transfervinduets sidste uge. I går sagde klubben farvel til Mart Lieder og goddag til Anders K. Jacobsen og Julius Eskesen, og i dag er endnu en spiller på vej væk.

For mens resten af truppen onsdag morgen rejser til Tyrkiet på den årlige vintertræningslejr, bliver Kees Luijckx hjemme. Det skriver SønderjyskE på klubbens Twitter-profil. 

Læs også:SønderjyskE-chef om ny angriber: Vi har kigget på ham længe

- Onsdag morgen drager SønderjyskE-spillerne på træningslejr, men det bliver uden Kees Luijckx i denne omgang. Den hollandske forsvarsspiller er blevet hjemme for at afsøge en mulighed for et klubskifte, skriver klubben.

Midtstopperen var allerede på vej væk fra klubben i sommer, da han røg ud af holdet, men han genvandt sin plads, og lysten til at skifte forsvandt. Siden da er konkurrencen i forsvaret dog kun blevet større.

Læs også:SønderjyskE-boss jubler over ny spiller: Han har et vanvittigt potentiale

Mellem jul og nytår vendte den tidligere anfører Pierre Kanstrup tilbage til SønderjyskE. Efter ophold i AGF, Erzurumspor og Vålerenga skal Kanstrup forsøge at gentage sin egen succes fra sit første ophold i klubben.

Derudover kom Patrick Baggaard til SønderjyskE i sommer, og anfører Marc Pedersen forventes i løbet af foråret at gøre comeback efter sin alvorlige knæskade. Længere ned i hierarkiet er der også unge Ísak Óli Ólafsson, men Stefan Gartenmann både mestrer backen og det centrale forsvar.

Det lå allerede i kortene, at Kees Luijckx ville forlade SønderjyskE efter sæsonen, som han selv udtalte tidligere på måneden.

Læs også:Officielt: OB og SønderjyskE bytter spillere

Læs også:Officielt: OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen

Læs også:Avis: SønderjyskE og OB i stor byttehandel

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.