Bookmaker: Solbakken favorit til næste fyring
2016-01-09 15:27
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Det blev et "pænt nej tak" til Syditalien fra FCK på det tilbud som Palermo skulle være kommet med på Ludwig Augustinsson.

Ludwig Augustinsson har i sin tid i FC København vist sig som en venstreback med et stort talent, og derfor har den 21-årige svensker på rygtebasis tiltrukket sig opmærksomhed fra nær og fjern.

I den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport har man kunne fortælle om et bud på 22 millioner kroner fra Palermo, men det tilbud har altså ikke kunne matche det, som FCK gerne vil have for ham.

Det skriver svenske Aftonbladet. I stedet skulle det være mindst 30 millioner kroner til før Ståle Solbakken lader sin svenske spiller gå, har den norske manager tidligere udtalt til . 

Det er dog heller ikke kun Palermo, der har vist interesse for den svenske back. Det samme har Inter ligesom, at Liverpool og forskellige Bundesliga-klubber tidligere også har haft følehornene ude efter "Ludde".

En eventuel handel vil videreformidle mellem 15 og 20 procent af beløbet til IFK Göteborg, som Augustinsson blev hentet fra for ét år siden.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO