• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Stage om fremtiden: Ser på alle muligheder for at blive bedre

AGF-spilleren ved ikke, om det bliver til et skifte, men han ser på alt, der kan gøre ham til en bedre spiller.

Af Mads Aagurd

I slutningen af maj forlød det, at Zulte Waregem var meget tæt på Jens Stage, men skiftet faldt til jorden, blandt andet fordi belgierne følte sig skidt behandlet. Selv fokuserede Stage på sæsonen, men han udelukker ikke et skifte, der vil bidrage til hans udvikling.

- Jeg vil sige det sådan, at enhver mulighed for at kunne blive til en bedre fodboldspiller ser ejg selvfølgelig på. Og Zulte Waregem og belgisk fodbold er generelt en flot liga, siger han til B.T.

Stage er en del af det danske U21-landshold, der mandag indleder EM-slutrunden mod Tyskland, men inden nåede han en kort ferie. Den 22-årige midtbanespiller indrømmer dog, at hovedet ikke rigtig var gået på ferie.

- Min kæreste var lidt træt, at jeg ikke var tilstedeværende, forklarer Stage videre, mens han understreger, at fokus selvfølgelig er er på fodbold, når bolden ruller, hvad enten det er for AGF eller for ungdomslandsholdet.

Den alsidige AGF-profil har vikarieret som anfører mod slutningen af sæsonen, fordi Niklas Backmann har siddet ude med skade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus