• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tidligere Lyngby-boss er på vej i Brøndbys bestyrelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF holder generalforsamling senere torsdag, og her bliver Birgit Aaby, der har en fortid som direktør i Lyngby, valgt ind.

Af Kenneth Jensen

De har bedt aktionærerne om ikke at møde op på grund af coronaviruskrisen, der lige nu betyder, at mange mennesker ikke skal samles, så man undgå smittespredning, men det gør heller ikke så meget, for Brøndby IF's ejer og bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, sidder på aktiemajoriteten. Så han bestemmer.

Og han og resten af bestyrelsen i Brøndby IF har netop offentliggjort, hvem de ønsker at få i bestyrelsen for den kommende tid.

Læs også:Brøndby-keeper valgte at blive: Dejligt, når der er tilbud fra andre klubber

Af en selskabsmeddelelse fremgår det, at Brøndby IF's bestyrelse siger farvel til Adam Falbert, Thorleif Krarup og Morten Albæk, der ikke genopstiller. Ind foreslår bestyrelsen, at tidligere Lyngby-direktør Birgit Aaby kommer. Sammen med Hermann Haraldsson og Niels Roth.

Brøndby IF har allerede gjort brug af en paragraf i vedtægerne og genvalgt Sten Lerche og Christian Barrett til bestyrelsen, mens Sune Blom af fanafdelingen i Brøndby er blevet udpeget til bestyrelsen.

Læs også:Anthony Jung var på vej væk i januar: Brøndby blokerede for skifte

- Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at Jan Bech Andersen, Jesper Eigen Møller, Torben Bjørn Christensen og Jesper Nygård genvælges, og at Birgit Aaby, Hermann Haraldsson og Niels Roth vælges som nye medlemmer til bestyrelsen, ligesom bestyrelsen anbefaler, at Fanafdeling i Brøndbyernes Idrætsforenings kandidat, Sune Blom, vælges til medlem af bestyrelsen, står der i selskabsmeddelelsen.

Hermann Haraldsson har en fortid som direktør i Brøndby, så det er en tilbagekomst for ham. Han blev ansat som administrerende direktør i marts 2008 og fyret igen lidt mere end et år senere af daværende bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

Hvis bestyrelsesændringerne godkendes på generalforsamlingen, hvilket det er ventet, at de gør, vil bestyrelsen fremover se således ud:

Jan Bech Andersen
Jesper Eigen Møller
Torben Bjørn Christensen
Jesper Nygård
Christian Barrett
Sten Lerche
Sune Blom
Birgit Aaby
Hermann Haraldsson
Niels Roth

Læs også:Pione Sisto ignorerede Celta-ordre: Kørte 26 timer i bil

Læs også:14-årig Atletico Madrid-talent er død

Læs også:Tysk fodboldboss kan have vaccine mod coronavirus klar til efteråret

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.