• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Vendsyssel-stopper hæmmet af hjernerystelse: Kunne ikke gå selv

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

24-årige Jakob Hjorth har siddet ude for Vendsyssel FF siden 3. spillerunde, hvor forsvarsspilleren pådrog sig en hjernerystelse. Selvsamme hjernerystelse holder ham fra fodboldbanen i dag.

Af Andreas Arp

Det er ikke meget, at vendelboerne har fået lov til at se den 24-årige forsvarsspiller Jakob Hjorth i aktion for Vendsyssel FF i denne sæson.

Den unge midtstopper var mere eller mindre fast mand i sidste sæson, da Vendsyssel sikrede sig oprykning til Superligaen for første gang i klubbens historie, og Jakob Hjorth startede da også inde i de første tre kampe af nordjydernes Superliga-eventyr i denne sæson. Han scorede tilmed i premieresejren over OB. 

Siden har der dog ikke været meget at juble over for den 24-årige midstopper, som i den 3. spillerunde mod FC Nordsjælland måtte udgå med, hvad der senere viste sig at være en slem hjernerystelse. 

Jakob Hjorth har nemlig været hæmmet af hjernerystelsen lige siden:

- I de seneste mange måneder har det været meget op og ned. For tre måneder siden var jeg indlagt og sad i kørestol, og jeg kunne ikke gå selv.

- Jeg må erkende, at jeg har været hårdt ramt - og stadig er. Jeg kan ikke se for meget på skærme, og længe kunne jeg ikke få min puls specielt højt op uden at få det dårligt, fortæller forsvarsspilleren i et interview med TV2 Sport. 

Konsekvenserne af den slemme hjernerystelse betyder derfor også, at Jakob Hjorth ikke har haft mulighed for at træne i de seneste fem måneder. Selv ved han endnu ikke, hvornår han igen kan være tilbage på fodboldbanen, men han fortæller, at han håber på et comeback til marts.