• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Viktor Fischer: AGF’s fans virkede rigtig glade

Viktor Fischer blev opildnet af AGF’s tilhængere, og da han udlignede i de døende minutter, jublede han ud mod hjemmeholdets tilskuere.

Af Benjamin Lillelund

Længe så det ud til, at AGF kunne forsvare en kneben 1-0-sejr hjem mod FC København, men i overtiden måtte forsvaret kapitulere, da Viktor Fischer helflugtede bolden i nettet til 1-0.

Her var det en tydeligt lettet Fischer, der strålede af glæde, og målet fejrede han ved at løbe ud mod AGF’s stemningsskabende fans og jublede hånende. Fischer og AGF’s fans har et noget specielt forhold til hinanden.

- Jeg synes bare, de er pragtfulde deroppe. De motiverer mig helt vildt og gør mig til en bedre fodboldspiller. Det er fantastisk, og det fejrede jeg med dem til sidst. De virkede også rigtig glade deroppe, siger Viktor Fischer til tipsbladet.dk.

- Jeg elsker at score mål. Jeg hader, når jeg ikke synes, at ting var retfærdige, og det var det i hvert fald, da vi fik et point med i dag. Det gjorde mig rigtig glad lige i situationen.
FC København havde over hele kampen svært ved at komme rundt om AGF’s defensive organisation og måtte bruge mange chancer på at skabe det udlignende mål.

- Vi havde svært ved at lirke AGF’s defensiv op. Vi kommer rigtig godt ud og har store chancer. Vi er helt i kontrol, men så sker det værst tænkelige, at AGF kommer i front, så de kan forsvare endnu mere. Det gør de godt, men så havde vi heldigvis kvaliteten til sidst, siger Fischer.

FC København har nu 13 point efter seks runder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus