• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jonas Kongerslev Nygaard

Neymar: Jeg kunne sidde i en kørestol nu

Neymar: Jeg kunne sidde i en kørestol nu
Illustration

Neymar undrer sig over den hårde medfart, han fik fra Juan Carlos Zuniga, som sparkede ham ned i VM-kvartfinalen sidste fredag.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Neymar talte torsdag aften for første gang til pressen efter sin voldsomme skade i kvartfinalen mod Colombia sidste fredag, Juan Carlos Zunigas hårde tackling medførte, den brasilianske superstjerne måtte forlade VM-slutrunden med et brud på en ryghvirvel.

Selvom det gjorde ondt på Neymar fysisk såvel som psykisk at skulle forlade turneringen kort tid før semifinalen, som siden blev tabt 7-1 til Tyskland, priser han sig lykkelig for, at skaden ikke var mere alvorlig.

- Jeg var velsignet i situationen, da det ikke var mere alvorligt. To centimeter længere oppe på ryggen, og jeg kunne sidde i en kørestol. Så det er svært at tale om. Det skete på et så vigtigt tidspunkt i min karriere, siger Neymar ifølge FourFourTwo.

- Jeg vil ikke sige, at han gjorde det for at skade, og jeg ved ikke, hvad der foregik i hans hoved, men enhver, der kender til fodbold, kunne se, at det ikke var en normal tackling. Når du vil lave frispark på nogen for at stoppe spillet eller et kontraangreb, så sparker du på deres ankler, du skubber, du trækker, men på den måde, som bolden faldt på, så var det ikke en normal spilsituation, siger Neymar videre om tacklingen fra Zuniga.

Forud for VM-finalen, hvor Brasilien må se til fra sidelinjen, håber Neymar at se sin holdkammerat fra Barcelona løfte trofæet.

- Messi har næsten vundet alt, og jeg synes, han fortjener at blive mester, så jeg hepper på ham. Han er min holdkammerat og min ven, siger Neymar.

Barcelona har tidligere på ugen meddelt, at Neymars genoptræning forløber som planmæssigt, og han fortsætter sin træning for at blive klar i den spanske klub fra den 5. august.

Superliga

Mere Superliga

Fokus