Ex-Randerstræneren Olafur Kristjansson håber på, at han igen kan få en plads på Islands stabsliste ved en slutrunde.

Det er ikke længe siden, Olafur Kristjansson mistede jobbet som træner i Randers, men hvis det står ham selv, så kunne han godt se sig selv være en del af holdet omkring Islands landstræner Heimir Hallgrímsson ved det kommende VM til sommer.

Det havde han også ved EM i 2016, hvor han var ansat på konsulentbasis som scout i forhold til Portugal, som man var i gruppe med. Endvidere var den tidligere Randers og FC Nordsjælland-træner også med i staben i de første uger i Frankrig for at give en hånd med. Det håber han på sker igen, og han er ret glad for den måde, det kører på i forbindelse med det islandske landshold.

Det siger han i et interview med BT, hvor det muligvis også er en lille stikpille til tidligere arbejdsgivere.

- Man bliver beriget af at arbejde sammen med mennesker, som er hjertevarme og hvor der er opbakning og tro på tingene - og ikke skepsis og negativ tankegang. Så det kan godt være, jeg ville opleve noget andet, end jeg har i den seneste tid. Uden at sige for meget, siger Olafur Kristjansson.

Derudover peger han også på, at grunden til, at Island klarer sig så godt i kvalifikationerne samt slutrunden ved EM i 2016 handler meget om, at landsholdet betyder mere for de islandske landsholdsspillere end de fleste.

SENESTE NYT...
OP | NED