• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ole Hoffskov

Wichmann indrømmer: Spillede på egne kampe

Wichmann indrømmer: Spillede på egne kampe
Illustration

Kristoffer Wichmann kryber nu til korset og erkender, at han har spillet på kampe, han selv deltog i. Han stopper samtidig i FCV med øjeblikkelig virkning.

Af Ole Hoffskov

Kristoffer Wichmann har hele tiden fastholdt, at han ikke har foretaget sig noget forkert i den meget omtalte matchfixing-sag, som DBU i starten af februar kendte ham skyldig i. Nu har piben imidlertid fået en helt anden lyd.

Nu går Wichmann i stedet til bekendelse og indrømmer, at han, som DBU hele tiden har hævdet, har spillet på kampe, han selv har deltaget i.

- Ja, jeg har satset penge på kampe, hvor jeg selv spillede, siger Kristoffer Wichmann til Jyllands-Posten og fortsætter:

- Jeg ved godt, at jeg ikke må spille på egne kampe, det var en fejl, og det beklager jeg. I 00’erne brugte vi tit bødekassen på at spille på vores eget hold, det gjorde vi rigtigt meget. DBU har strammet reglerne, og der har jeg ikke erkendt alvoren eller problemet godt nok og sagt, at det stopper jeg med.

Han afviser dog stadig pure, at han har været en del af organiseret matchfixing.

- Jeg vil have gjort det glasklart for alle, at jeg ikke har gjort noget ulovligt og kriminelt. Ingen står bag, og jeg organiserer heller ikke selv noget kriminelt. Jeg har aldrig betalt penge til nogen eller påvirket nogen til at gøre noget, så jeg har vundet penge, siger Kristoffer Wichmann.

31-årige Kristoffer Wichmann oplyser samtidig, at han stopper i FC Vestsjælland med øjeblikkelig virkning.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus