• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: City tager United

Dagens Double: City tager United
Foto: Getty Images

Lige nu er der markant klasseforskel mellem City og United. Vi tror City tager tre point trods udebane.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.00

Manchester U - Manchester C 2 (asian -1)

Odds 1,8 hos Bet365

Spilstop 17.30

Næstved - Fremad Amager X2

Odds 1,8 hos Bet365

Samlet Odds: 3,24 hos Bet365

Det store lokalopgør mellem de to Manchester klubber har efter vores mening en storfavorit i form af City. United er gået helt i stå under Solskjær. Seks nederlag i otte kampe er katastrofalt i en storklub som United. De to sejre på 2-1 hjemme over Watford og West Ham, var vel dybest set heller ikke fortjent. Det er altså en uhårt dårlig stime.

City derimod kan selv afgøre mesterskabet, og fremstår lige nu godt kørende, på trods af exit i CL mod Tottenham, hvor de dog var bedst set over de to kampe. Men angrebsmaskinen kører, og vi har svært ved at se, at United skal kunne gøre noget som helst i aften. City kommer til at være totalt spilstyrende med United i defensiven. Vi spiller den asiatiske variant -1, da får vi odds 1,0 hvis City vinder med præcis et mål. 

Næstved gør det fantastisk i 1. division. Årets positive overraskelse kan med en sejr spille sig op a point med førerholdene Silkeborg og Viborg. De er godt kørende med tre sejre og to uafgjorte i fem kampe.

Vi går dog alligevel med Fremad Amager der med en sejr faktisk kan nå op på Næstveds tredjeplads med blot fire point op. Gæsterne er ubesejret i fire kampe, og øjner altså en lille mulighed for oprykninskampe med en sejr i Næstved. Ligaen er notorisk tæt, og det er grunden til at vi tager to udfald X2. Spørgsmålet er også, om Næstved efterhånden kan mærke presset. På papiret er holdene vel nogenlunde på niveau.

Superliga

Mere Superliga

Fokus