• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Dalkurd på pointjagt

Dagens Double: Dalkurd på pointjagt
Foto: Getty Images

Dalkurd er efter vores mening lidt overraskende underdog i kampen mod Halmstad.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 15.30

Brasilien - Jamaica 2 (asian +3)

Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 17.30

Dalkurd - Halmstad 1 (asian +0,25)

Odds 1,85 hos Bet365

Samlet Odds: 3,15 hos Bet365

Et blik på stillingen i den næstbedste svenske række, siger at Dalkurd ligger med 14 point, og dermed tre point flere end Halmstad. Dalkurd står derudover med to sejre og en uafgjort i holdets sidste tre kampe. Halmstad virker også så småt til at komme i omdrejninger efter fire point i to kampe.

Med hjemmebane, god form, og tre point mere end gæsterne føler vi ikke, at Dalkurd har lavere vinderchance end Halmstad, derfor prøver vi +0,25, så halveres oddset ved uafgjort, mens vi får det fulde odds hvis de tager alle tre point. 

Brasilien er faldet lidt i niveau de senere år, og tilhører lige nu ikke gruppen af favoritter. I testkampene er det bestemt heller ikke gået godt. Faktisk har de tabt de seneste ni kampe. Ganske vist mod gode hold, men alligevel siger det lidt om deres umiddelbare styrke, og muligvis en manglende selvtillid. 

Jamiaca hører bestemt heller ikke til på højeste niveau, men den sidste test tabte de kun 3-2 til udmærkede Skotland. Der er ingen tvivl om at brasilianerne nok skal tage sejren, men i den tilstand de har været i over en længere periode, tror vi ikke de bare sådan kører Jamaica over med mindst fire mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus