• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Kan Manchester United fortsætte stimen i FA Cuppen?

United er naturligt nok kæmpe favoritter mod Reading, men at de skal vinde med mindst tre mål i en kamp de vel bare skal have overstået tror vi ikke.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 16.00

Colchester - Notts County 1

Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 13.30

Manchester United - Reading 2 (hc +2,5)

Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,23 hos Bet365

Der er ingen tvivl om at United er store favoritter mod Reading. Under Solskjær er de blomstret gevaldigt op. Men FA Cuppen lever ofte sit eget liv, og niveauforskellen reduceres som regel. Det er sjældent at underdogs får store tæv. 

United skal nok også vinde denne kamp, men at de skal vinde med tre mål synes vi oddsmæssigt er dårligt betalt. Det er næppe heller sikkert at Manchester går for fuldt i 90 minutter, da de har en vigtig kamp ude mod Tottenham i næste spillerunde i PL. Desuden kan det også tænkes at der spares lidt folk. til næsten to gange pengene på at Reading højst taber med to synes vi skal prøves.

I den fjerdebedste engelske række League 2 møder oprykningskandidaterne Colchester hjemme bundproppen Notts County. Notts County har blot en sejr i 16 kampe. På udebane er det heller ikke godt med en sejr og tre uafgjorte i 13 kampe hvor de i snit har indkasseret 2,38 mål. Derudover har de ni spillere ude til dagens kamp. 

Hjemmstærke Colchester med otte sejre af 13 mulige er kun fem point fra andenpladsen, på trods af at de sidste tre kampe blot har kastet et point af sig. De er uden to spillere fra den defensive del af holdet (Kent og Prosser). Det ligner en hjemmesejr.

Superliga

Mere Superliga

Fokus