• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Liverpool tager ingen storsejr

Dagens Double: Liverpool tager ingen storsejr
Foto: Getty Images

Liverpool sæsondebuterer hjemme Norwich. Vi tror ikke de kører oprykkerne midtover.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45

Monaco - Lyon, under 2,5 mål

Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 21.00

Liverpool - Norwich 2 (asian +2,25)

Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,61 hos Bet365

Liverpool åbner Premier League sæsonen i aften mod oprykkerne fra Norwich. Der er naturligvis ingen tvivl om at Liverpool er storfavoritter, men spørgsmålet er hvor stor sejren eventuelt bliver.

Det er tydeligt at Liverpool ikke helt er der hvor de skal være. Særligt defensivt har det set sløjt ud. Norwich kommer med masser af selvtillid efter en fantastisk sæson. De vil nok være top tændte på at levere en kæmpe fysisk indsats i aften. Vi tror ikke Liverpool kører gæsterne fuldstændig over. Vi spiller Norwich +2,25. De skal altså tabe med tre mål for at spillet er tabt. Scorer Norwich bare en enkelt skal Liverpool score fire gange.

Monaco skal rejse sig efter en mareridts sæson hvor de længe var tæt på nedrykning. Træningskampene har vist at de rent defensivt har gjort det godt. I de sidste fem træningskampe har de blot lukket et mål ind mod hold som Sampdoria, Porto, Braga, Valencia og Everton.

Lyon er normalt et "over" hold, men udebane, første kamp, og Monacos tilsyneladende stærke defensiv gør at vi tror på under 2,5 mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.