• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Skyblå himmel i Coventry

Dagens Spilforslag: Skyblå himmel i Coventry
Foto: Getty Images

Hold øje med dagspressen ift. nyheder, der kan påvirke spilforslaget.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Coventry – Shrewsbury
1
1,64 @ NordicBet

Coventry har blikket stift rettet imod The Championship efter en sæson, hvor The Sky Blues blot har tabt tre af 34 kampe hidtil. Aktuelt er formen da også brandvarm for Coventry, som har vundet syv af de sidste otte kampe, mens man er uden nederlag i de sidste 14 kampe.

Mindre lyseblåt ser det ud for Shrewsbury, som befinder sig lige under nedrykningssumpen. Det startede ellers fint for Shrewsbury, der blot tabte tre af de første 14 kampe. Men efter julen gik det galt for Shrewsbury, som bare vundet 2 af de sidste 14 kampe, mens holdet kun undergås af Bolton, hvis man ser på pointhøsten i kalenderåret 2020.

Coventry har vundet seks af ni ”hjemmekampe” (de afvikles i denne sæson på St. Andrew's i Birmingham) mod hold fra rækkens tunge i denne ende. Shrewsbury – der her må undvære karantæneramte Josh Vela i forsvaret – har for sin del bare vundet én af denne og sidste sæsons udekampe mod hold fra top 6. Det ligner så tilpas svær en opgave for Sam Ricketts’ ineffektive mandskab, at finder værdi i at spille imod dem til odds 1,64.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.