• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Slovakisk mesterhold vinder på hjemmebane

Dagens Spilforslag: Slovakisk mesterhold vinder på hjemmebane
Foto: Getty Images

De var suveræne i sidste sæson og har fået en god start på denne sæson.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 20:15
Slovan Bratislava - Dundalk
Slovan Bratislava vinder kampen
1.40 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Både Slovan Bratislava og Dundalk er røget ud af kvalifikationen til Champions League, derfor er de nu at finde i Europa League kvalifikationen.

Det er irske Dundalk der gæster Slovakiet. De kommer fra Champions League kvalifikationen, hvor de kom videre imod Riga FC efter straffesparkskonkurrence efter to gange 0-0. Senest mødte de Qarabag, hvor de på hjemmebane fik 1-1, hvilket egentlig er meget flot. De blev dog spillet ud af banen i returkampen, der endte 3-0 til Qarabag.

Slovan Bratislava missede videre deltagelse i Champions League imod Sutjeska. Meget skuffende. Til trods for det resultat, så har de været godt kørende og vundet over mange lignende hold. Dundalk burde nemlig ikke være den største modstand for dem, da de for mig at se, ikke rigtigt kommer med noget, som Slovan Bratislava ikke kan modstå.

Dagens Spilforslag går med en hjemmesejr til Slovan Bratislava. Hvis der ønskes at prøve et højere odds, så er HT/FT=1/1 en mulighed.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.