Dembélé sikrer Barcelona sejren i stort drama

FC Barcelona var i problemer mod Valladolid, men vandt 1-0 på et mål af Ousmane Dembélé.

FC Barcelona spillede her til aften sin første udekamp i La Liga-sæsonen, da de forsvarende spanske mestre var på besøg i Real Valladolid.

Messi og co. satte sig på opgøret fra starten, men gæsterne skulle et stykke ind i kampen, før de skabte den første chance. Den tilfaldt Ousmane Dembélé, der sparkede fladt forbi målet efter 21 minutter

10 minutter senere fik Luis Suarez en stor chance til Suarez efter 32, men Valladolid-målmanden, Masip, kom godt ud og blokerede angriberens forsøg. Kort efter var Coutinho så tæt på, men igen var Masip vågen i buret.

Holdene gik dermed til pause med stillingen 1-1.

12 minutter efter pausen kom Barcelona foran. Sergio Roberto holdt et højt indlæg i spil på baglinjen og headede bolden skråt tilbage til en fri Dembélé, der sikkert sendte bolden i nettet.

Men hjemmeholdet lod sig ikke slog ud og skabe et par fine muligheder. Den første tilfaldt Keko, der helt fri foran målet headede lige på Ter Stegen.

I overtiden gav Valladolids pres så pote, da førnævnte Koke fik bolden i nettet. Desværre for hjemmeholdet blev målet korret annulleret på en videodom.

Barcelona har nu maksimumpoint efter to kampe.