Video : Tipsbladet
Champions League

Engelsk avis: United vil hjælpe Koulibaly ud af italiensk racisme-helvede

Napolis Koulibaly vil angiveligt gerne væk fra Serie A, hvor han har været udsat for racisme fra tribunerne.

Napolis 27-årige midterforsvarer Kalidou Koulibaly er ikke bare en af den syditalienske klubs største profiler, han er efterhånden også en af de mest ombejlede spillere på sin position i europæisk fodbold. Derfor har rygter om transfers til blandt andet Real Madrid også dukket op på ugentlig basis.

Det er ikke kun den spanske storklub, der eftersigende er ude efter ham. Det samme gælder angiveligt Manchester United. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Her bliver der peget på, at Premier League-klubben lokker senegaleseren med, at han kan slippe væk fra det racisme-helvede, som han er endt i i Serie A. I opgøret mellem Inter og Napoli blev Koulibaly udsat for abe-lyde i særlig høj grad.

Situationen skulle have taget meget hårdt på spilleren, og et skifte væk fra Italien ser ud til at blive en løsning - og det kan blive Uniteds mulighed.

Dog er Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis kendt for at være en hård forhandler, og han har da også allerede nu afvist, at der kan blive tale om en transfer allerede i januar. Dermed må United og de øvrige storhold rundt om i Europa vente til sommer.

Rygterne kører på, at Napoli gerne vil have op mod 800 millioner kroner eller mere for deres midterforsvarer, og dermed kommer de til at tjene enormt på ham, da de kun skulle af med 50 millioner kroner, da han blev købt i belgiske Genk tilbage i 2012.