Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk angriber i Tyskland: Det kan ende med en lang kontrakt

Danske Simon Makienok Christoffersen håber på at blive i Dynamo Dresden, hvor han gerne vil have en længerevarende kontrakt.

Han har ikke spillet meget fodbold på det seneste, og lige nu er Simon Makinok heller ikke på banen for sin tyske klub Dynamo Dresden.

Ligesom alle andre er den store angriber, 29 år, ude af stand til at spille kampe så længe, der er en pandemi i Europa. Langt de fleste ligaer er allerede lukket ned, blandt andet i Tyskland, hvor 2. Bundesligaen er på pause.

Læs også:Makienok blev matchvinder: Det var perfekt

Indtil videre har danskeren, der er udlejet fra Utrecht frem til 30. juni 2020, spillet tre kampe for Dynamo Dresden. Han har scoret en enkelt gang, men han håber på, at han i fremtiden kan få lov at hakke mange flere scoringer ind for Dynamo Dresden.

- Hvis alt går godt, kan vi til sommer tale om en lang aftale, siger Simon Makienok til tyske Bild.

Læs også:Efter mareridtsdebut: Træner spår Simon Makienok en stor rolle

Angriberen forklarer, at han brugte danske venner til at blive overbevist om at skifte til klubben, der kæmper for at undgå nedrykning fra den næstbedste tyske række. Og han kan lide det, han oplever i klubben.

- Jeg talte med tidligere og nuværende spillere om klubben. Dario Dumio og Brian Hamalainen har fortalt mig alt om Dynamo, byen og fansene, siger Makienok.

Klubbens træner, Markus Kauczinski, bekræfter til mediet, at man har i sinde at tage tingene skridt for skridt. Det er nok afgørende for Makienoks fremtid i klubben, at den overlever i den næstbedste række.

Læs også:Makienoks straf efter mareridtsdebut: Skal afsone karantæne

Læs også:United udelader ny angriber fra træningslejr på grund af coronavirus

Læs også:Video: Rasende Monaco-stjerne skubber dommer - ude på ubestemt tid